Ik heb de race naar Bitcoin 40K gewonnen… en jij ook…

In feite voorspel ik dat de bitcoin hier in 2021 zelfs $100.000 kan raken…
Door Matt McCall, redacteur, MoneyWire 9 januari 2021, 17:30 uur EST
Ik hou net zoveel van een goede vriendelijke weddenschap als de volgende man… en ik heb mijn eerste weddenschap van 2021 al gewonnen!

Dit was niet je typische weddenschap, zoals of mijn Philadelphia Eagles The Washington Football Team vorig weekend zou verslaan. (Laat me daar niet mee beginnen.)

En terwijl ik nooit gok als het gaat om het investeren, heeft deze weddenschap wel betrekking op de markten.

Ik heb daar een vrij goede geschiedenis mee.

Eind 2018 werd ik geïnterviewd op CNN Business en deed ik een nogal gewaagde voorspelling – dat de S&P 500 in 2019 25% zou stijgen. De verslaggever die mij interviewt, Richard Quest, was sceptisch. Hij wedde dat ik er een diner op zou krijgen.

Nou, de S&P heeft inderdaad 25% gewonnen dat jaar … nog meer eigenlijk.

Maar ik wacht nog steeds op mijn diner.

Deze laatste weddenschap was niet met een verslaggever maar met een mede-investeerder … en een legendarische. En terwijl ik won, deed jij dat ook en vrijwel iedereen die geld heeft geïnvesteerd.

Dit is wat ik bedoel…

Het was afgelopen augustus dat mijn InvestorPlace collega Louis Navellier en ik onze weddenschap maakten.

We noemden het de Race naar 40K. Zou de Dow of bitcoin eerst naar 40.000 gaan?

Louis wedde op de Dow, en ik nam bitcoin.

Maar zoals je kunt zien, heeft de Dow het ook goed gedaan in die tijd… 14% gestegen in slechts vijf maanden.

Dus ook al heb ik de weddenschap „gewonnen“, iedereen die investeert in goede aandelen en/of bitcoin zou moeten winnen.

Ik weet dat Louis de uitbetaling zal eren. Hij zal 5.000 dollar doneren aan welk goed doel ik ook kies.

Maar het punt dat ik vandaag wil maken is dat ik verwacht dat we allemaal blijven winnen.

Ik ben zeer optimistisch over de aandelen dit jaar en dit decennium. En ik ben uitzonderlijk bullish op bitcoin, altcoins (andere cryptocurrencies dan bitcoin), en de blockchain technologie waarop ze zijn gebouwd.

In feite zie ik zelfs dat bitcoin hier ergens in 2021 $100.000 raakt. Dat zou nog eens 155% van de huidige prijzen zijn. Als dat gek klinkt, bedenk dan dat het slechts drie weken duurde voordat het verdubbelde van 20.000 dollar naar 40.000 dollar.

Zou het terug kunnen trekken? Natuurlijk … en naar mijn mening, moet elke terugtrekking worden gekocht.

Dit laatste duwtje naar nieuwe hoogtepunten wordt gedreven door „groot geld“ dat binnenkomt. Instellingen en investeerders in rijkdom lopen voorop, wat anders is dan tijdens de eerste 10 jaar van zijn bestaan toen het meer individuen waren.

Dit is veelzeggend, want de laatste tien jaar werden cryptos en blockchain gezien als fantasie internet geld.

Dat zijn ze niet.

Meer dan een paar mensen dachten dat ik gek was, maar raad eens? Bitcoin heeft gisteren 40.000 dollar bijgevuld in een massale run die het meer dan 230% omhoog heeft gebracht sinds we de weddenschap op 5 augustus hebben gedaan.

REPLAY NU BESCHIKBAAR: MATTE MCCALL LIET NET EEN BOM VALLEN…

Denk in plaats daarvan aan blockchain, bitcoin en altcoins als revolutionaire nieuwe softwareprogramma’s die de tsunami’s van de productiviteit … en de winst zullen ontketenen.

Cryptos en de blokketentechnologie waarop ze zijn gebouwd gaan alles veranderen. De manier waarop je alledaagse goederen en diensten koopt… een huis kopen… je belastingen betalen… zelfs hoe je een pizza bestelt.

Deze transformatie is al aan de gang, maar de echte seismische verschuiving – wanneer de enorme winsten worden gemaakt – komt nu, nu bedrijven, consumenten en die grote geldinvesteerders zich realiseren wat er aan de hand is.

Charlie Shrem, een van de eerste pioniers in cryptokringen, en ik noem dit „The Awakening“.

De MEER een technologie verandert de wereld ten goede, de MEER inkomsten die het zal genereren, en de BIGGER de winsten zullen voor investeerders zijn.

Daarom zal de blokketen zo groot zijn. Het zal vrijwel elke industrie op aarde raken.

Ik heb het over uw financiële en bancaire informatie … persoonlijke gezondheidsinformatie … eigen bedrijfsinformatie … contracten … belastinginformatie … creditcardbetalingen … vastgoedtransacties … energie … en nog veel meer.

Het wordt al op steeds meer plaatsen gebruikt, en deze enorme verstoring creëert een eenmalige financiële kans voor iedereen die vandaag de dag handelt.

De grootste bedrijven ter wereld hebben net een nieuwe strijd om de crypto-superioriteit begonnen. Bedrijven als Apple (NASDAQ:AAPL), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Alphabet (NASDAQ:GOOGL), Amazon (NASDAQ:AMZN) en Facebook (NASDAQ:FB) investeren allemaal miljarden dollars.

Een paar maanden geleden kondigde Visa (NYSE:V) aan dat het samenwerkt met een bedrijf genaamd BlockFi om bitcoin credit card beloningen aan te bieden. Als je geen vliegmijlen wilt, kun je bitcoin krijgen.

Wall Street wil ook meedoen. Paul Tudor Jones, een van de meest succesvolle en invloedrijke investeerders in de geschiedenis, gaf toe dat hij een grote koper van bitcoin is.

En NFL-speler Russell Okung ontvangt nu een deel van zijn salaris – 13 miljoen dollar per jaar – in bitcoin.

Het gebeurt. Overheden, bedrijven, en individuen worden wakker om de transformerende effecten van de blokketen te blokkeren, en het kon de prijs van bitcoin drijven en cryptocurrencies selecteren tot nooit eerder geziene hoogten.

Als je jezelf goed positioneert, kan het je een fortuin opleveren waar je voorheen alleen maar van kon dromen.

Op de datum van publicatie had Matthew McCall (direct of indirect) geen posities in de in dit artikel genoemde effecten.

Matthew McCall verliet Wall Street om beleggers daadwerkelijk te helpen – door ze in de grootste, meest revolutionaire trends van de wereld te krijgen VOORDAT iemand anders. Klik hier om te zien wat Matt nu in petto heeft.

Matt McCall heeft net een Bombshell laten vallen…
Matt McCall liet net een bom op zijn lezers vallen. Hij zei dat 99% van de bevolking geen idee heeft van de grote gebeurtenissen op de markt in 2021.