Synthetix annoncerer $ 12 millioner hævning ledet af Paradigm, Coinbase Ventures og IOSG

Synthetix DAO har tilføjet nogle nye, måske overraskende stemmer til sin regeringsførelse.

I dag annoncerede den syntetiske aktivprotokol en indsamling på 12 millioner dollars ledet af risikovillige kapitalfirmaer Paradigm, Coinbase Ventures og IOSG. Midlerne købte SNX-tokens direkte fra DAO-statskassen og “bidrager, hvor det er muligt, ved at levere likviditet i form af SNX-sikkerhed og også deltage i dets hurtigt udviklende samfundsstyringssystem,” lyder meddelelsen.

”Vi er glade for at støtte synthetixDAO, da det bygger den førende syntetiske aktiverplatform,” sagde Paradigm-investeringspartner Arjun Balaji.

„Synthetix har et af de bedste samfund i krypto, og vi er glade for at være en del af det.“

Investeringen er bemærkelsesværdig for at være blandt de første forekomster af fonde, der investerer direkte med og gennem et projekt styret af en DAO. Hvordan VC’er interagerer med DAO-styrede protokoller har været et varmt emne for sent, hvor nogle hævder, at VC’er ikke bør få fortrinsbehandling, mens andre siger, at VC’er er velkomne, som enhver enhed, til at deltage i et åbent økosystem.

En nylig Tweet-tråd fra Hayden Adams, grundlæggeren af ​​Uniswap, gjorde det muligt at arbejde med VC’er – så længe de er de rigtige.

Jordan Momtazi, en kernebidragyder til Synthetix DAO (og den tidligere Synthetix COO-decentralisering før regeringsførelse), er enig i, at det hele handler om, hvilke midler en protokol arbejder med.

”Mange VC’er tilføjer ikke meget værdi. Deltaet mellem kvalitets-VC’er og resten er ret stort, ”sagde han i en erklæring til Cointelegraph

Hver af de tre VC’er, der deltog i forhøjelsen på 12 millioner dollars, bringer yderligere værdi til bordet, som en individuel investor muligvis ikke kan mønstre, sagde Momtazi.

”Bitcoin Future har hjulpet protokollen med at rekruttere talent gennem deres interne HR og netværk. De har også været aktivt med til at tænke igennem vores v3-planlægning. At give indsigt i tilgange omkring vores re-arkitektur, ”sagde Momtazi. „Coinbase-ventures har hjulpet med tilslutning på tværs af mange funktioner, både internt og eksternt.“

IOSG hjælper i mellemtiden med at komme i spidsen for Synthetix’s skub ind i Kina ved at hjælpe med ansættelsen af ​​et regionalt lead i Kina såvel som med „in-roadshows og oprettelse af pædagogisk indhold på kinesisk.“

Hævningen kommer i en særlig produktiv periode for Synthetix. Holdet annoncerede for nylig lanceringen af ​​syntetisk Tesla-aktie, og SNX var blandt de tokens, som arkivering viser kan være den næste, der er opført som en gråtoneskal.

Det er momentum, Momtazi håber, at de nyeste medlemmer af samfundet kan hjælpe med at gennemføre.

”At have de skarpeste sind anvendt på de hårdeste problemer er en del af samfundets succes, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med disse nye interessenter.”